Proces rada


 1. PREUZIMANJE Naši vozači stoje na raspolaganju da Vaš veš pokupe u vremenskim intervalima koji su najbolji za Vas i Vaš posao.
   
 2. RAZVRSTAVANJE Nakon što stigne u perionicu, veš biva razvrstavan prema svojim karakteristikama. Ovim putem se Vaš veš pere ne samo u zasebnim mašinama od veša ostalih klijenata, već se takođe pere optimalno prema pojedinačnim karakteristikama.
   
 3. PRANJE Razvrstan veš se pere u industrijskim mašinama vrhunskog kvaliteta. Uz pomoć sistema za omekšavanje vode, kao i našeg centralizovanog sistema za hemiju svaka mašina dostiže idealne uslove za pranje veša koji se u njoj nalazi.
   
 4. SUŠENJE Naše mašine za sušenje su opremljene savremenim senzorima za vlagu i sastav veša koji osiguravaju da sav veš bude osušen na način koji će omogućiti najbolju dalju obradu kao i najduži životni vek veša.
   
 5. PEGLANJE U skladu sa karakteristikama veša, veš se pegla ručnom peglom, trometarskim valjkom za peglanje veša ili specijalozivanim mašinama za peglanje posebnih komada odeće.
   
 6. PAKOVANJE I DOSTAVA Na kraju procesa pranja i obrade veš se slaže pomoću Foltex mašina za slaganje i zatim biva spakovan u streč foliju. Naši vozači čist i spakovan veš vam zatim dostavljaju u prethodno dogovorenom vremenskom roku.

 

VAŠ IDEALAN PARTNER U POSLOVANJU, JER POSLOVANJE ČINI EFIKASNIM I PRI TOM ŠTEDI VAŠ NOVAC!

ZAŠTO BAŠ MI?

Pružamo najviši nivo usluge, pranja, peglanja, sušenja i pakovanja veša. Poštujmo dogovore i rokove, kao i radno vreme klijenta.

OPREMA

Profesionalna oprema nam omogućuje da veš operemo i opeglamo kvalitetno i brzo uz zadržavanje njegovih originalnih karakteristika.

PERIONICA VEŠA

BAHA doo je kompanija osnovana 2010. godine sa ciljem da pruža uslugu profesionalnog pranja, sušenja i peglanja veša.

POSLOVNA POLITIKA

Poslovna politika preduzeća BAHA zasniva se na tome da je zadovoljan klijent najbolja preporuka. Mi činimo sve da naši potrošači budu zadovoljni.

O NAMA

Imajući u vidu da nam je cilj dugoročan partnerski odnos, želimo da svojom fleksibilnošću izađemo u susret i specifičnim zahtevima naših klijenata kako bi pružili maksimalan kvalitet usluge skrojene prema potrebama klijenta, a po veoma povoljnim cenama.

NAŠE USLUGE

 • Preuzimanje robe
 • Razvrstavanje i brojanje veša
 • Priprema veša pred pranje
 • Pranje
 • Sušenje
 • Peglanje
 • Pakovanje i dostava veša

KONTAKT

BAHA D.O.O.
Slanački put bb, Beograd

Telefon/Fax:
+381 11 277 1004
E-mail:
office@baha.rs