Politika firme

Politika integrisanog sistema menadžmenta

 

Osnovni i najznačajniji cilj BAHA d.o.o. je dostizanje najvišeg kvaliteta usluga u domenu uslužnog pranja rublja i ostalih pratećih usluga, uz istovremeno obezbeđenje potpunog zadovoljstva svih korisnika. Da bi se ovo dostiglo zaposleni u BAHA, uključujući i rukovodstvo rade na stalnom unapređenju kvaliteta usluga i poboljšanju efektivnosti integrisanog sistema menadžmenta i njegovih procesa.

Ispunjenje zahteva korisnika se obezbeđuje kroz:

 • uspostvljanje i održavanje dugoročnih odnosa sa isporučiocima,
 • stalno usavršavanje i obrazovanju zaposlenih, kao i kroz opredeljenost svih zapslenih na unapređenje kvaliteta;
 • analizu rizika i prlika i preduzimanje mera s tim u vezi;
 • analizu bioloških rizika i izvora kontaminacije rublja, kao i planiranje i preventivno delovanje u pravcu eliminisanja prepoznaih izvora rizika;
 • obezbeđenje odgovarajućih preduslovnih programa i neophodnoh higijenskog minimuma u procesu pranja rublja i pratećih usluga.


Prilikom realizacije svojih procesa BAHA posebnu brigu vodi o zaštiti životne sredine i zaštiti zadravlja i bezbednosti na radu kroz svakodnevno podizanje svesti o potrebi zaštite životne sredine, racionalno korišćenje sirovine i smanjenje količina otpada i kroz prevenciju povreda i ugrožavanja zdravlja ljudi. Radeći na stalnom smanjenju rizika bo bezbednost na radu i unapređenju uslova rada, poseban akcenat se stavlja na obezbeđenje mehanizama za efektivno učešće i konsultovanje zaposlenih.

Procesi u ovkiru BAHA se realizuju uz poštovanje važećih zakona i propisa i standarda sa kojima se BAHA usaglasila: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Sa politikom integrisanog sistema su upoznati svi zaposleni, a za sprovođenje politike je odgovorno najviše rukovodstvo BAHA.U Beogradu, januar 2021.

Direktor
Manojle Selaković


 

VAŠ IDEALAN PARTNER U POSLOVANJU, JER POSLOVANJE ČINI EFIKASNIM I PRI TOM ŠTEDI VAŠ NOVAC!

ZAŠTO BAŠ MI?

Pružamo najviši nivo usluge, pranja, peglanja, sušenja i pakovanja veša. Poštujmo dogovore i rokove, kao i radno vreme klijenta.

OPREMA

Profesionalna oprema nam omogućuje da veš operemo i opeglamo kvalitetno i brzo uz zadržavanje njegovih originalnih karakteristika.

PERIONICA VEŠA

BAHA doo je kompanija osnovana 2010. godine sa ciljem da pruža uslugu profesionalnog pranja, sušenja i peglanja veša.

POSLOVNA POLITIKA

Poslovna politika preduzeća BAHA zasniva se na tome da je zadovoljan klijent najbolja preporuka. Mi činimo sve da naši potrošači budu zadovoljni.

O NAMA

Imajući u vidu da nam je cilj dugoročan partnerski odnos, želimo da svojom fleksibilnošću izađemo u susret i specifičnim zahtevima naših klijenata kako bi pružili maksimalan kvalitet usluge skrojene prema potrebama klijenta, a po veoma povoljnim cenama.

NAŠE USLUGE

 • Preuzimanje robe
 • Razvrstavanje i brojanje veša
 • Priprema veša pred pranje
 • Pranje
 • Sušenje
 • Peglanje
 • Pakovanje i dostava veša

KONTAKT

BAHA D.O.O.
Slanački put bb, Beograd

Telefon/Fax:
+381 11 277 1004
E-mail:
office@baha.rs